Karmen s-a despărțit de tatăl fetiței sale! Fiica lui Adrian Minune a explicat motivele: „Am ajuns la concluzia că…”

03 09. 2024, 14:07

Karmen s-a despărțit de soțul ei. Fiica lui Adrian Minune a făcut primele declarații despre separare! 

Karmen a uimit pe toată lumea cu vestea pe care a dat-o. Se pare că ea împreună cu soțul ei, bărbatul alături de care are un copil, au decis să se separe. Artista a explicat motivele care au dus la această decizie, dar și ce se va întâmpla cu Sofi, fetița lor. 

Karmen s-a despărțit de Bogdan Căplescu 

Fiica lui Adrian Minune a postat un videoclip pe rețelele de socializare în secțiunea Story în care a explicat motivul pentru care ea și Bogdan Căplescu au deci să se separe. 

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii.”, este mesajul transmis de Karmen. 

Ce a spus despre fiica lor, Sofi 

Karmen a ținut să precizeze faptul că, atât ea, cât și soțul ei se vor ocupa în continuare de creșterea frumoasă și armonioasă a fetiței lor de 5 ani. 

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei. , a continuat vedeta.

Sursă foto: social media